OM

Musikhuset Elværket blev d.19.juni 1991 overdraget til en gruppe kreative ildsjæle, der ønskede et hus til deres kunstneriske udfoldelser.
Med over tusinde arrangementer af enhver art & igennem mere end 25 år har vi skabt kulturelle tilbud til glæde for byens borgerer og altid holdt det i fornuftigt prisleje så alle havde råd til at få en på opleveren.

Huset drives som en brugerstyret forening og derfor er der mange frivillige der er med til at sørge for at Elværket fylder godt op i kulturelle sammenhæng, uanset om det er plade bytte dag, workshop, koncert, tromme clinic eller noget helt fjerde, kan man være sikker på at det er produceret og arrangeret af frivillige.

 

Elværket afholder forskellige aktiviteter, fra møder, workshops, clinics & mange andre kulturelle offentlige aktiviteter som vi via diverse grupper i huset er med til at drive, det være sig mediegruppen, madgruppen, teknikkerne, bar/dør personalet & alle de andre små selvstyrende grupper som er med til at gøre Elværket til det mangfoldige hus det er.

Samtidigt er vi i stand til at kunne præsentere en meget bred pensel af udvalg inden for kulturen, og vi gør det alle sammen frivilligt.

Skulle du have lyst til at høre mere om hvordan huset fungere og evt. være med til at være en del af crewet som afholder en af de mange koncerter hernede så skriv til os på info@muhus.dk[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]